Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledziowe sandwicze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 20 dag
koperek 1 pęczek
matiasy 8
pieprz
sól
jabłka 2 czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: Śledziowe sandwicze

Jabłka umyć, pokroić w plastry, usunąć nasiona. Koperek opłukać, połowę posiekać. Serek wymieszać z posiekanym koperkiem, przyprawić solą i pieprzem. Matiasy osączyć. Plastry jabłek posmarować serkiem, ułożyć na nich zwinięte matiasy, przybrać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak