Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z szynką, jajkiem i szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 3 plasterki
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 3 łyżki
twaróg 1 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z szynką, jajkiem i szczypiorkiem

Twaróg ugniatamy widelcem. Szynkę i jajka kroimy w drobną kostkę. Wszystko łączymy ze sobą i dodajemy posiekany szczypiorek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i dodajemy śmietanę. Całość dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak