Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ketchup 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka kroimy w bardzo małą kosteczkę. Mieszamy majonez z ketchupem i dodajemy do jajek. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 13.02.2012 20:16
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak