Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina z fasola szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 600 g
oliwa 4 łyżki
fasolka szparagowa 800 g
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
jogurt naturalny 1/2 szkl.
ząbki czosnku 3 szt
papryka 1 łyżeczka
sól do smaku
koncentrat pomidorowy do smaku
pietruszka zielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina z fasola szparagową

Cebulę poddusić na rozgrzanej oliwie, dodać pokrojone w grubą kostkę mięso, obsmażyć mieszając, dolać 1/2 szklanki wody i dusić do miękkości. Pod koniec wrzucić zawartość puszki z fasolą i kilka minut gotować. Przyprawić czosnkiem roztartym z solą i papryką. Podawać polane jogurtem z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.04.2012 13:39
Na pewno to jest pyszność.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak