Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowo- musztardowa marynata do żeberek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód prawdziwy 1 łyżka
Musztarda delikatesowa Prymat 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowo- musztardowa marynata do żeberek

Musztardę mieszamy dokładnie z miodem, doprawiamy pieprzem i solą. Żeberka dokładnie oczyszczamy, myjemy, następnie nacieramy marynatą i odstawiamy na godzinę. Marynaty używam do 45 dag żeberek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.02.2012 17:55
Superowa marynata.
MAR3STA 18.01.2012 13:56
polecam, świetna marynata
Jarlin 08.01.2012 18:38
super smaki !
pacpaw 07.01.2012 19:29
musztarda z miodem świetnie się uzupełnia no i tam barwa podwójnie złocista
treonina 07.01.2012 13:10
uwielbiam takie marynaty! mięso zupełnie inaczej smakuje!
Mati13 07.01.2012 11:10
prosta w zrobieniu i pewnie świetny efekt daje:) jak dla mnie super!
Monika111 07.01.2012 11:09
Fajna. Jutro mam żeberka,więc chyba wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak