Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fileciki nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 podwójny
musztarda 3 łyżki
pieczarki 2 sztuki
ser żółty 5 dag
olej 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Fileciki nadziewane

Filet przekrój wzdłuż i na pół, rozłóż i posmaruj musztardą. Pieczarki zetrzyj na grubych oczkach i podduś. Przełóż do miski, dodaj do nich starty ser i wymieszaj. Łyżką nakładaj część filetów, resztą przykryj całość. Następnie obwiń sznurkiem. Posmaruj przyprawą do mięs i odrobiną oleju. Piecz ok 1h w 180st. Po upieczeniu sznurek przetnij i wyjmij. Filet możesz pokroić na cienkie plastry i podawać na zimno bądź ciepło ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 09.09.2012 10:21
Doskonałe danie na obiad.
Magula 30.08.2012 08:46
super mięsko
caralajna 12.08.2012 07:25
ładnie wygląda
MagdaXXX 16.07.2012 12:52
super
Krystyna32 23.04.2012 09:04
pycha
Natalia40 11.03.2012 20:37
ja też poproszę
rjustysia 21.02.2012 11:29
Bardzo chętnie zjadłabym taką wędlinkę :)
Andzia1977
Andzia1977 10.02.2012 22:17
pyszności
Mysiunia 15.01.2012 09:50
pyszne! :)
artur7 07.01.2012 11:13
wspaniały
artur7 07.01.2012 11:13
wspaniały
[email protected] 07.01.2012 00:40
mmniam
Kamila/kami007 07.01.2012 00:21
mmmm
edi 06.01.2012 20:05
No, no, no:) Ale się rozpędziłaś :P:P:P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak