Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłkowa pianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2 szt
jogurt naturalny 1 szt
mleko pół szkl
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowa pianka

Jabłka zmiksować z jogurtem naturalnym. Gotujemy mleko, dodajemy żelatynę, zdejmujemy z ognia i szybko mieszamy. Dodajemy do zmiksowanych jabłek z jogurtem i mieszamy całość. Całość wlewamy do niskich szklanek i wsadzamy do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 02.01.2013 19:14
fajna
Grażyna13 19.06.2012 10:55
uwielbiam takie pianki :)
junox 14.01.2012 20:30
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak