Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki pół kg
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane

Pieczarki umyć i oczyścić. W całości obtoczyć najpierw w jajku potem w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu, przewracać aby były zarumienione z wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 27.06.2012 21:31
bardzo smaczne
daccota 05.07.2011 14:45
bardzo smaczne :)
Ela15 01.05.2011 21:08
bardzo smaczne
Joanna108
Joanna108 09.03.2011 23:11
też takie robię
Jastinka 01.03.2011 10:32
niezłe
Aleksandra45 12.02.2011 11:05
muszą być przepyszne
kasiurek 22.10.2010 17:06
dzięki skorzystam na pewno z rady:)
misia53 22.10.2010 11:04
Ja Ci jeszcze podpowiem dodaj sera żółtego startego do panierki - pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak