Składniki:
płucka cielece | 300 g |
cebula | 50 g |
masło | 40 g |
mąka | 40 g |
śmietana | 2 łyżki |
wywar z kości | 1,5 l |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
pieprz ziarnisty | 2 szt |
sól | do smaku |
płucka cielece | 300 g |
cebula | 50 g |
masło | 40 g |
mąka | 40 g |
śmietana | 2 łyżki |
wywar z kości | 1,5 l |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
pieprz ziarnisty | 2 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: