Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos grzybowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
smietane 1/2 kubeczka
cebule 1 szt
mąka 2 łyżki
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos grzybowy

pieczarki pokroić w krążki i cebulę pokroić w kosteczkę przysmażyć cebulę i dodać do nich pieczarki gdy pieczarki wypuszczą soki dolać do nich wody i zagotować w garnuszku złączyć śmietanę i mąkę i dodać do pieczarek sos będzie mieć gęstą konsystencje doprawić

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 21.02.2012 06:46
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak