Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koreczkowy jeż

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 1 szt.
zielonych oliwek bez pestek 30 szt
kiełbasa 10 dag
pęczek rzodkiewki
jabłko 1 szt. (duże)
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: koreczkowy jeż

Jabłko, paprykę, ogórka i rzodkiewki myjemy i osuszamy. Z papryki usuwamy gniazdo nasienne. ogórka obieramy. Dół jabłka odcinamy, tak aby można je było postawić. Warzywa, kiełbasę i ser kroimy w kostkę podobnej wielkości. Na wykałaczki nabijamy na przemian paprykę, ser, kiełbasę, rzodkiewki, ogórki i oliwki. Wbijamy w jabłko tak, by powstał jeż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara777 18.06.2013 20:32
uwielbiam koreczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak