Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina z ananasem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ananas z puszki 8 plastrów
olej 1/2 szklanka
imbir 1/2 łyżeczki
szałwia 1/2 łyżeczki
tymianek 1/2 łyżeczki
rozmaryn 1/2 łyżeczki
cielęcina bez kości 1500 z udźca

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z ananasem

Olej wymieszać z przyprawami i sokiem z ananasów, natrzeć mięso. W mięsie zrobić nacięcia, włożyć połówki ananasa. Włożyć do tunelu foliowego. Piec 60 minut w temp. 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak