Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z ketchupem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt.
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
olej roślinny do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
ketchup pikantny 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z ketchupem

Pierś z kurczaka myjemy, usuwamy kości i chrząstki, ściągamy błonki, po czym kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy mięso, przyprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Mieszamy, aż mięsko będzie usmażone. Na koniec dodajemy ketchup, mieszamy. Podajemy gorące z pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 05.01.2012 19:36
uper

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak