Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciacho winogronowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
budyń waniliowy 2 szt
mleko 1/2 l
śnieżka 2 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 lyzeczki
galaretka agrestowa 2 szt
cukier 1/2 szklanki
winogrona 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: ciacho winogronowe

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130737/biszkopt.html - przepis na biszkopt

biszkopt studzimy

gotujemy budyn na mleku z cukrem - musi byc bardzo gesty

wylewamy jeszcze cieply na biszkopt

studzimy

zelatyne rozpuszczamy w goracej wodzie

sniezki ubijamy z letnia zelatyna

wykladamy mase na budyn

dekorujemy winogronem
zalewamy zielona galaretka

chlodzimy....smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 17.09.2013 11:41
pycha ciacho :-)
Krystyna32 17.02.2013 07:02
pycha
dorotka0000025 13.12.2012 10:34
i swietnei smakuje
dorotka0000025 24.10.2012 14:26
polecam pyszne a szybko sie je robi
Kuchareczka2 16.07.2012 10:11
chętnie bym spróbowała
Izabela28 25.02.2012 13:32
super wygląda to ciasto i na pewno też tak smakuje:)
Goya 17.02.2012 19:01
mniam
teresa18 05.02.2012 10:24
świetne
dorotka0000025 13.01.2012 15:21
dziekuje
Wacław 11.01.2012 16:10
pyszne ciacho
Kas2 05.01.2012 20:05
bardzo fajne ciasto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak