Składniki:
kapusta pekińska | 1,5 kg |
sos sojowy | 3 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
rosół drobiowy | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
pieczarki posiekane | 1 szkl. |
papryczka chili | 1/2 łyżeczki |
kapusta pekińska | 1,5 kg |
sos sojowy | 3 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
rosół drobiowy | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
pieczarki posiekane | 1 szkl. |
papryczka chili | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: