Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 20 szt
pietruszka zielona 1 łyż
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyż
cebula 1
sól, pieprz do smaku
jaja 1
masło 1 łyż
ser żólty utarty 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Pieczarki umyć.Wyjąć trzony,następnie pokroić te trzony.Cebulę pokrojona podsmażyć na maśle,dodać pokrojone pieczarki,bułkę,pietruszkę i przyprawy.Smażyć 2 min.Napełnić kapelusze pieczarek.Dusić pod przykryciem około 15 min.Pod koniec posypać serem.:D

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak