Przepis i sposób przygotowania na: kapary z sosem cha\'telaine
SOS: kawior, majonez, śmietana i musztarda wymieszane i podane w sosjerce.
wołowina | 30 dkg |
szynka surowa wędzona | 15 dkg |
kapary | 1 łyżka |
ogórek konserwowy | 2 szt |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
szczypiorek usiekany | 4 łyżki |
śmietana | 150 ml |
majonez | 4 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
kawior | 2 łyżki |
sałata | 1 szt |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: