Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

langusta po kaszubsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 5 łyżek
majonez 5 łyżek
ketchup 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
filet z dorsza 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: langusta po kaszubsku

Rybę umyć, wrzucić do posolonego wrzątku i gotować na słabym gazie 10 minut. Ostudzić, oczyścić z ości. ułożyć na półmisku pokawałkowane, posypać koperkiem, doprawić solą i pieprzem.Rozsmarować najpierw ketchup, a później majonez. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 09.07.2012 22:33
wspaniała langusta (:
gusia1000 16.02.2012 14:03
Znakomitość.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak