Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

radiccio z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata czerwona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
oliwa 3 łyżki
ocet winny 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: radiccio z tuńczykiem

Porwać na kawałki umytą i osuszoną sałatę, wymieszać z rozgniecionym tuńczykiem i plasterkami jajka na twardo. Przełożyć do miski i polać sosem z wymieszanej oliwy z octem i przyprawami. Całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 09.07.2012 22:31
pysznie się zapowiada (:
gusia1000 16.02.2012 14:02
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak