Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajoszka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
masło 10 dag
sól do smaku
kiełbasa 1/2 laska
ketschup do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajoszka

masło roztopić dodać pokrojoną kiełbasę w kosteczkę gdy się zrumieni dodać jajka i posolić mieszać gdy będzie już gotowa położyć na talerzyk i można polać ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iziona 05.01.2012 13:15
Moją uwagę przykuła nazwa jajoszka ja to nazywam jajecznica, ale ta też jest fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak