watrobka drobiowa

watrobka drobiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z kurczaka

    1 kg
  • mąka

    10 g
  • cebula biała

    2 szt
  • sól i pieprz

    1 lyz
  • olej do smażenia

    0,4 litr
  • woda letnia

    1 szkl
  • buraki ćwikłowe

    1 sloik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

umyj watrobke, optocz w mace smaz az sie lekko zrumieni, dodaj cebule pocieta w paski, dus, potem dolej szklanke wody i dus, mozesz zagescic maka, ale potem stwardnieje sos, podawaj z ziemniakami i buraczkami,

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

12.04.2013 10:14
bardzo lubię!

Betka

12.04.2013 10:12
mmmmmmm smaczna;)

noculos

24.07.2010 11:37
Bardzo lubię taka watróbkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat