Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół cielęcy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 szt
szparagi 8 szt
groszek konserwowy 1 szt
pietruszka zielona do smaku
bulion 1 kostka
cielęcina 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół cielęcy

Pokrojone mięso gotujemy w zimnej wodzie przez 1.5 godz. Dodajemy warzywa i gotujemy nastepne 1,5 godziny. Przecedzamy i dodajemy groszek i czubki szparagów. Świeże gotujemy 5 minut, puszkowane tylko podgrzewamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 03.07.2012 01:46
mój ulubiony :D
gusia1000 01.02.2012 18:34
Dobry rosół.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak