Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski na zimno do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chrzan 12 łyżek
oliwa
cytryna 2
cukier 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski na zimno do ryb

Chrzan zmieszać z cukrem, dodać parę łyżek oliwy i sok z jednej cytryny, zmieszać to wszystko. Smak ma być słodkawy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 29.10.2011 21:46
Sosy do ryb są świetne.
IZABELA29 01.09.2010 08:45
pyszny ,warto spróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak