Sos tatarski na zimno do ryb

Sos tatarski na zimno do ryb

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan

    12 łyżek
  • oliwa

  • cytryna

    2
  • cukier

    15 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chrzan zmieszać z cukrem, dodać parę łyżek oliwy i sok z jednej cytryny, zmieszać to wszystko. Smak ma być słodkawy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

29.10.2011 21:46
Sosy do ryb są świetne.

IZABELA29

01.09.2010 08:45
pyszny ,warto spróbowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat