Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

3 bitt - pychota

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatnik 7 paczek
śmietana 30% 0,5 litra
mleko skondensowane 1 puszka
krem do karpatki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: 3 bitt - pychota

herbatniki rozkładamy na blachę na całość, na to kładziemy krem karpatka wcześniej zrobiony. na krem układamy znowu warstwę herbatników i na nie kładziemy rozsmarowane mleko skondensowane o smaku krówki, następnie znów układamy warstwę herbatników i na nie kładziemy śmietanę ubita na sztywno z fix śmietan oraz z cukrem waniliowym. wkładamy do lodówki i jemy na drugi dzień. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.10.2012 16:22
moje ulubione ciacho
Margo1 03.10.2012 16:22
moje ulubione ciacho

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak