Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane papryki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
paryka duża 4 sztuki
pieczarki 30 dag
przyprawy do smaku
ogórek 7 sztuk
mielonka 15 dag
groszek konserwowy 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane papryki

Mięso mielone podsmażamy na rozgrzanyn oleju
Pieczarki kroimy w kostkę
Groszek odsadzamy i dorzucamy po 5 minutach do mięsa mielonego razem z pieczarkami
Kroimy w paskki wędline i dorzucamy doreszty
Na koniec dodajemy ogórka pokrojonego w kostkę . Przyprawiamy-zioła prowansalskie, sól, pieprz, papryka

Z papryki obcianmy wierzch, usuwamy gniazda nasienne i płuczemy Gotowy farsz nakladamy do papryki, przykrywamy ją i pieczemy w piekarniku ok 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 12.11.2012 20:49
mi tez sie podob
Dorota59 12.09.2012 10:37
świetne nadzienie
Anna69 03.09.2012 16:43
extra
Dorota37 20.06.2012 14:27
super przepis
misia2 30.03.2012 19:05
uwielbiam takie cos
berys18 18.02.2012 09:33
moje ulubione danie
berys18 18.02.2012 09:33
moje ulubione danie
Kuchareczka2 05.02.2012 20:10
też takie robię
Anna152 16.01.2012 17:28
super
Anna152 16.01.2012 17:28
super
ankaryba 11.01.2012 20:03
to coś dla mnie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak