Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz smażony w cieście

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1
mąka krupczatka
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz smażony w cieście

Rybę umyć i osuszyć.Opruszyć solą,pieprzem i czosnkiem.Z mąki jajka i wody przygotować ciasto naleśnikowe ,posolić.Rybę maczać w cieście i smażyć na gorącym oleju z obu stron.Podawać z ziemniakami lub ryżem i surówkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 03.03.2014 23:03
z chęcią zjem
ppaulina 04.12.2013 17:58
Świetny pomysł
JOANNA16 29.05.2013 15:06
super rybka
Krzysztof15 25.07.2012 14:33
super
kriko 11.06.2012 07:51
super obiad!
lilify 09.04.2012 13:06
pyszna rybka
Luki 29.03.2012 08:27
super!!
Agiatis 16.03.2012 17:27
Świetny pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak