Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 2 szt
jajko szt
masło trochę
szczypiorek trochę
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wątróbki

wątróbkę podgotuj do miękkości we wrzącej wodzie a jajo ugotuj na twardo. posiekaj jajko i wątróbkę,dodaj do składników miekkie utarte masło oraz posiekany szczypiorek.całość dopraw solą do smaku.Podawaj z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak