Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki imprezowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica sopocka 200 gram
pieczarki marynowane 1 mały słoik
papryka czerwona 1 szt.
pomidor czerwony 1 szt.
papryka zielona 0,5 szt.
ogórki 1 słoik
ser żółty 150 (królewski)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki imprezowe

Ser żółty kroimy w kostkę, polędwicę również. Pieczarki i ogórki odsączamy z zalewy, po czym ogórki kroimy w kostkę, papryke czerwoną również. Papryka zielona i pomidor bedą nam służyć jako podstawy do \"wbijania\" koreczków. Pokrojone składniki dowolnie nakłuwamy na wykałaczki. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 26.01.2012 18:23
smaczne !
pacpaw 08.01.2012 19:46
nic tylko balować
1j1o1l1a1 04.01.2012 15:02
apetyczne:)
[email protected] 04.01.2012 13:22
fsssajne
cooleczka 04.01.2012 11:48
ja bym to jeszcze spróbowała zrobić to np. z krakowską suchą
Monika111 04.01.2012 11:45
Fajne kolorowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak