Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do kanapek.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso z rosołu wg stanu posiadania
majonez 1 łyżka
keczup pikantny 1 łyżka
papryka czerwona 1/2 szt
natka pietruszki 4 gałązki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do kanapek.

Mięso z rosołu oddzielic od kości,Paprykę umyć i pokroić a natkę posiekać.Wszystkie składniki włożyć do rozdrabniacza lub blendera i zmiksować na jednolitą masę,dodając majonez i keczup.Pastę doprawić solą i pieprzem.
Podawać z pieczywem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 23.07.2013 12:35
smaczna :-)
olkaaa 03.06.2013 07:40
ciekawa propozycja
Motorek 26.05.2013 20:51
fajny pomysł na mięso gotowane
IZABELA29 11.05.2013 10:59
taka pasta doskonała alternatywa dla wędlin
Grażyna13 10.03.2013 14:44
Takie domowe pasty są najlepsze :)
caralajna 11.01.2013 08:16
pyszna i ciekawa
alaaa 13.12.2012 18:24
ciekawie wykorzystane mięso z rosołu,,
Wafelek2601 30.11.2012 08:53
Super do chrupiącej bułeczki
rutynka 14.01.2012 11:26
pycha
misia53 06.01.2012 00:29
wiedziałam,że jesteś szczera....
ben-ka 05.01.2012 09:46
naczynka mam 2 więc mogę się podzielic:)
misia53 05.01.2012 09:25
zabieram razem z naczyniem.....
anemon 05.01.2012 09:24
Świetny pomysł.
IZABELA29 05.01.2012 08:40
do świezutkiego chlebka zapewne smaczne
Monika111 04.01.2012 10:29
Fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak