Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórkowa salsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 2 szt
szczypiorek 1 pęczek
czosnek 1 szt
sok z cytryny 0,5 łyżeczki
sól
pieprz
oliwa 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowa salsa

Świetna do wszelkiego rodzaju mięs - lub jako przegryzka.
Szczypiorek pokroić drobno, czosnek przecisnąć przez praskę. Ogórki pokroić w kostkę (nie obierać ze skórki - wymyć dobrze). Wymieszać ogórki, czosnek i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem. Polać oliwią i skropić sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 13.04.2012 11:22
smaczna
romanrafal
romanrafal 25.02.2012 09:31
smaczne
Dorian 19.01.2012 08:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak