Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z martadeli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Martadela 0,5 kg
pieczarki 30 dag
sól do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pietruszka zielona
ser żółty
jajko 2 sz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z martadeli

Mortadelę pokroić na plastry grubości ok. 1,5 cm.Każdy plaster naciąć tworząc kieszeń. Do każdej kieszonki włożyć pieczarki duszone wymieszane z serem i troszkę pietruszki! Panierować w jajku i bułce. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak