Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
serek topiony 1 opakowanie
sól 1/4 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE

Kroki postępowania

1
Ugotowane na twardo jajka obrać i przekroić wzdłuż.
Krok 1 - JAJKA FASZEROWANE foto
2
Wydrążyć żółtka do oddzielnego naczynia, tak aby nie uszkodzić jajek.
Krok 2 - JAJKA FASZEROWANE foto
3
Żółtka rozdrobnić i połączyć z serkiem topionym, solą i pieprzem.
Krok 3 - JAJKA FASZEROWANE foto
4
Jajka wypełnić przygotowanym farszem, po czym wstawić do lodówki na minimum 15 minut.
Krok 4 - JAJKA FASZEROWANE foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danka 01.02.2014 21:09
fajna przekąska
Ela15 12.11.2013 10:16
bardzo lubię
Iwusia 27.09.2013 23:56
lubię takie jajeczka faszerowane
Łukasz15 29.05.2013 09:10
Bardzo dobre jajeczka
IKrakowianka 27.05.2013 17:03
uwielbiam :)
Krystyna32 23.05.2013 18:37
bardzo lubię
Kuchareczka2 24.11.2012 19:38
znakomite
Dorota59 21.06.2012 10:14
lubimy
Katarzyna59 15.05.2012 18:22
pyszne
Ada-Gaba 09.05.2012 06:54
bardzo lubię faszerowane jajka
kate.500 29.04.2012 01:23
ekstra
Grazyna0211 12.04.2012 11:28
smaczne
Sylwia31 03.04.2012 21:21
pyszności
Sylwia31 03.04.2012 21:21
pyszności
Sylwia31 03.04.2012 21:21
pyszności
anula250 15.03.2012 11:28
Uwielbiam faszerowane jajka - pycha :)
magduś83 17.01.2012 23:31
smaczne
joanna77 15.01.2012 17:45
mniam
Izabela28 09.01.2012 08:59
ciekawy pomysł:)
ben-ka 05.01.2012 09:14
serkiem topionym nie faszerowałam.
RenataZ-et 04.01.2012 16:46
uwielbiam takie faszerowane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak