Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki w sopockiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica sopocka 4 plastry
jajko 1 sztuka
ser żółty 5-8 dag
ogórki konserwowe 2 sztuki
por 1 mały kawałek
kukurydza w puszce 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki w sopockiej

Jajko ugotować i obrać ze skorupki. Drobno pokroić. Ser pokroić w drobną kostkę. Ogórki, osuszyć i też pokroić w drobną kostkę. Pora umyć, osuszyć i drobno posiekać. Kukurydzę osączyć. Wszystko wymieszać. Dodać sól i pieprz do smaku. Dodać majonez i wymieszać. Przygotowaną sałatkę nakładać na plastry polędwicy i spinać wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdalea 03.01.2012 22:24
ale apetyczne:)
[email protected] 03.01.2012 19:16
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak