Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula zasmażana z kiełbasą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
kiełbasa 15 dag
jajko 3 sztuki
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula zasmażana z kiełbasą

Cebulę obrać, pokroić w piórka albo w krążki. Kiełbasę pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać masło, dodać kiełbasę. Przesmażyć. Dodać pokrojoną cebulę. Wymieszać i przesmażyć do momentu aż zmięknie. Wbić jajka, dodać sól i pieprz do smaku, smażyć do ich ścięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 08.09.2012 13:18
proste danie ale ja je zawsze lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak