Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowa przekąska

mic
2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 sztuka
ser żółty 20 dag
boczek 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Serowa przekąska

Ciasto francuskie rozwałkowywujemy, na tak rozwałkowane ciasto kładziemy kawałęczek boczku ( ja go wcześniej lekko podmażyłam i wystudzone położyłam), ser żółty starty na trace/ badz ukrojony okrągly serem posypujemy wierzch ciasteczka.Zwijamy w rulonik i kroimy :) Pieczemy w piekarniku. Szybka przekąska, za to bardzo dobra, Serdecznie polecam wyprobowac. pieczemy około 10-15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 24.03.2013 18:02
tez takie robie
adelajda 15.08.2012 19:27
super 1
Renata22 28.03.2012 20:06
świetny pomysł
Ada-Gaba 29.01.2012 08:23
fajne
Andzia1977
Andzia1977 12.01.2012 22:03
super
cooleczka 11.01.2012 13:03
smaczne
1j1o1l1a1 03.01.2012 13:22
ciekawe:)
freekate 03.01.2012 13:13
szybkie i wygląda zachęcająco, wypróbuję
treonina 03.01.2012 13:01
świetnie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak