Składniki:
płaty śledziowe | 1 kg |
cebula | 7 sztuk |
majonez tradycyjny | 1 mały |
śmietana | 1/4 litra |
Zalewa: | |
woda | 1 szklanka |
ocet | 5 łyżek |
cukier | 3 łyżki |
ziele angielskie | do smaku |
płaty śledziowe | 1 kg |
cebula | 7 sztuk |
majonez tradycyjny | 1 mały |
śmietana | 1/4 litra |
Zalewa: | |
woda | 1 szklanka |
ocet | 5 łyżek |
cukier | 3 łyżki |
ziele angielskie | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: