Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone w chrupiącej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
płatki kukurydziane
cebula 2 sztuki
olej
jajko 3 sztuki
pieczarki 4 sztuki
sól
pieprz
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w chrupiącej panierce

Cebulę z pieczarkami kroimy w drobną kostkę i smażymy na patelni. Po usmażeniu dodajemy do mięs mielonego, dodajemy przyprawy, jajka i bułkę. Następnie formujemy mięso w małe kulki i obtaczamy w płatkach kukurydzianych. Smażymy na patelni.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak