Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrag w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 1 kg
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 g
kostka rosołowa 2 szt
woda 0,75 l
groszek konserwowy 1 szt
kukurydza 1 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pstrag w galarecie

płaty pstrąga gotujemy w zalewie octowej 0,5 szkl octu i liscie laurowe i ziele, sól 0,5 łyżeczki do miękkości gotujemy. wodę gotujemy i rozpuszczamy kostkę robimy bulion doprawiamy do smaku dodajemy żelatynę i rozpuszczamy . Odsączona rybę układamy w salaterkach dodajemy odsączony groszek i kukurydzę zalewamy tęzejacą galaretką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 02.01.2012 14:55
dodałąm 4 szt marchewki podzieliłam na każdą porcję po troszke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak