Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

capuczino expres

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka cytrynowa
capuczino

Przepis i sposób przygotowania na: capuczino expres

0,5 litra śmietany 30%
3 opakowania śnieżki
2 galaretki cytrynowe
1 paczka cappiczino orzechowe

Gralaretki zospuścić w 0,5 litra wody,wystudzić i pozostawić do lekkiego stężenia.Śmietanę ubić ze śnieżkami,miksując wsypujemy cappuczino i na koniec dodajemy tężącą galaretkę.Całość polać na biszkopt lub biszkopty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak