Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z klopsikami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
majeranek
sól
pieprz
mąka
ser
pomidorki cherry
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z klopsikami

Do miski wrzucamy mięso, jajko, pokrojoną w kosteczkę cebulę, majeranek, sól i pieprz i wyrabiamy masę na klopsiki. Formujemy malutkie klopsiki, obtaczamy je w mące i smażymy na oleju. Gdy klopsiki przestygną nadziewamy je na wykałaczki, nakładamy również po kosteczce sera, połówce pomidorka i oliwce. Składniki koreczków mogą być oczywiście dowolne, w zależności od gustu. W przepisie tym najważniejsze są klopsiki, dzięki którym koreczki są oryginalne i naprawdę pyszne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 22.07.2013 14:36
super takie koreczki
fotoviderek 09.07.2013 13:18
Świetny pomysł :)
Margo1 08.04.2012 00:58
fajne
Margo1 08.04.2012 00:58
fajne
Ania67 13.03.2012 19:29
extra
Wacław 10.02.2012 09:52
fajny pomysł !
mic 09.01.2012 19:57
mógłbym jeść często
Ada-Gaba 07.01.2012 14:56
smaczna kolacyjka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak