Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina duszona z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowina 1/2 kg
papryka czerwona 1/2 sztuka
papryka zielona 1/2 sztuka
papryka żółta 1/2 sztuka
cebula 1 sztuka
pieczarki 30 dag
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina duszona z papryką

Mięso oczyszczamy, kroimy w paseczki. Podobnie kroimy paprykę. Mięso podsmażamy na tłuszczu, dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki, paprykę, cebulę i całość podduszamy. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak