Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suróweczka z główki sałaty po staropolsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 1 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
koper 1 łyż
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
śmietana gęsta 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Suróweczka z główki sałaty po staropolsku

Umyte,osuszone liście sałaty rozrywamy na małe kawałki rozkładamy w salaterkach.Jajka kroimy drobno posypujemy nimi liście sałaty.Całość zalewamy lekko spienioną śmietaną, opruszamy przyprawami i posypujemy koprem.Smacznego Kochani.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak