Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Soczewicowa pasta kanapokowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

soczewica 1 szkl
papryka marynowana 2 kawałki
papryka czerwona 1/4 szt
sól
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Soczewicowa pasta kanapokowa

Soczewicę czerwona gotujemy ok 15 min .Odcedzamy ,studzimy i miksujemy . dodajemy sól pieprz do smaku . Papryki siekamy drobno i dodajemy do pasty .Mieszamy .czosnek wyciskamy mieszamy z pastą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 02.01.2012 06:23
pyszne
caralajna 01.01.2012 18:05
smaczna i zdrowa
aginaa 01.01.2012 14:32
pyszne
Mati13 01.01.2012 13:57
dobra
iwa643 01.01.2012 08:55
zdrowe i niskokaloryczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak