Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ze szpinaku z indykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

świeży szpinak 1 garść
pomidor 1 sztuka
kukurydza 1/2 puszki
fasolka szparagowa konserwowa 50 gram
ser mozzarella 10 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
Tzatziki pikantny sos czosnkowy Prymat 1 łyżka
majonez 2 łyżki
pierś z indyka pieczona dkg
cebula czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szpinaku z indykiem

Szpinak grubo pokroić. Dodać do niego pokrojoną w piórka cebulę, pokrojonego w półplasterki pomidora, odsączoną kukurydzę, odsączoną fasolkę, pokrojoną w kostkę pierś z indyka i starty na tarce o dużych oczkach ser. Oprószyć solą i pieprzem. Dodać majonez i sos tzatziki, wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja 08.03.2013 09:29
bardzo ciekawy przepis, niestety u Ciebie też nie działa smaczniak, i nie można dodawać + do komentarzy ;/
08.03.2013 09:27
bardzo ciekawy przepis :) niestety u Ciebie również nie działa smaczniak i nie można dodawać "+" do komentarzy ;/
mala2021 27.02.2012 10:36
super
Weronika_eM 16.01.2012 14:38
smakowita
[email protected] 01.01.2012 13:14
pycha
Kamila/kami007 01.01.2012 12:54
mmmm
Emilia22 01.01.2012 09:47
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak