Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ze szpinaku i fasolki szparagowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
pomidor 1 sztuka
fasolka szparagowa konserwowa 10 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
Tzatziki pikantny sos czosnkowy Prymat 3 łyżki
cebula czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szpinaku i fasolki szparagowej

Szpinak grubo pokroić. Dodać do niego pokrojoną w piórka cebulę, pokrojonego w półplasterki pomidora i odsączoną fasolkę. Całość oprószyć solą i pieprzem. Dodać sos tzatziki i lekko wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natasza Edyta 15.05.2012 11:10
Szpinaku na surowo jeszcze nie próbowałam.
Weronika_eM 17.01.2012 15:32
pyszna
anemon 03.01.2012 18:18
Fajne smaki i kolory ma Twoja sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak