Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka
ogórek konserwowy
papryka konserwowa
ser topiony

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki

Robimy farsz : mieszamy pokrojone w drobną kostkę ogórki, paprykę z serkiem topionym. Kładziemy na plaster szynki plaster boczku i dajemy troche farszu. Zawijamy i robimy następną roladkę. Doskonałe jako przystawka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 09.04.2012 13:23
pychota
Wacław 03.01.2012 10:38
lubie takie,pycha
ronald88 01.01.2012 15:47
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak