Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 2 szt
papryka konserwowa 2 szt
szynka 20 g
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki serowe

Serki zmiękczyłam w kuchence mikrofalowej, minutę na 300 W Posmarowałam olejem wałek i deskę i rozwałkowałam serki na grubość ok. 1/2 cm. Ułożyłam na nich wąskie paski szynki i konserwowej papryki oraz ogórka, zwinęłam w rulon i trochę pokulałam na desce, żeby pod wpływem ciepła lepiej się połączyły.
Wstawiłam do lodówki i po 3 godzinach pokroiłam na grube plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 20.02.2013 19:05
świetny pomysł
Izabela28 22.08.2012 16:40
bardzo pomysłowe:)
Katarzyna/kate1980 20.01.2012 22:38
ciekawy pomysł
MAR3STA 11.01.2012 12:21
fajny pomysł
Wacław 08.01.2012 12:28
pyszne
pacpaw 31.12.2011 19:40
dobrze się prezentują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak