Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z ogórkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 45 dag
jabłka 10 dag
ogórki kiszone 15 dag
śmietana 10 łyżka
olej 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z ogórkami

kapustę opłukać drobno poszatkować nożem lub na szatkownicy posolić jabłka i ogórki obrać pokroić w cienkie paski lub zetrzeć na grubej tarce dodać do kapusty wymieszać surówkę ze śmietaną doprawić do smaku solą cukrem i musztardą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak