Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól do smaku
bekon wg potrzeb
oliwa
ryba wg potrzeb

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grilla

Posolić rybę na zewnątrz, wysmarować oliwą. Obłożyć bekonem i zawinąć w folię. Rybę zawijamy tak żeby zostało w środku jeszcze trochę miejsca wtedy nie będzie nam przywierać do folii. Położyć na ruszcie i piec około 30-35 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 06.04.2012 16:21
mniam
Goya 06.04.2012 16:21
mniam
Aleksandra45 30.11.2010 14:30
super pomysł!
buksiak12 27.08.2010 12:12
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:18
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:43
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak