Składniki:
pałki z kurczaka | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 |
masło | 1/2 kostki |
bulion drobiowy | 1/2 szkl |
wino białe wytrawne | 1/4 szkl |
ocet balsamiczny | |
konfitura żurawinowa | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
żurawina |
pałki z kurczaka | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 |
masło | 1/2 kostki |
bulion drobiowy | 1/2 szkl |
wino białe wytrawne | 1/4 szkl |
ocet balsamiczny | |
konfitura żurawinowa | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: